Vegan Caes

Carla Wessels is mijn naam en in 2016 ging ik veganistisch leven en ik miste de kaas. De opties in de winkel vond ik niet geweldig. Ik ben zelf gaan experimenteren en ik ontdekte dat ik het geweldig leuk vond om kaas te maken en de mensen om me heen waren heel enthousiast.
In september 2017 heb ik me ingeschreven in de kamer van koophandel en heb ik mijn eigen caeserij. Sinds september 2018 heb ik een geweldige ruimte bij Proeflokalen waar nog meer ruimte is voor experimenteren zodat ik nog veel meer lekkere kaas alternatieven kan aanbieden.
– Ik werk uitsluitend met biologische top ingredienten
– Afval en verspilling probeer ik zoveel mogelijk te voorkomen.
– Ambachtelijk werken is mijn passie.

Ben je nieuwsgierig? Kom gerust binnen op inloopdagen bij Proeflokalen of maak een afspraak. Ik vind het altijd fijn om mensen kennis te laten maken met producten.
13 maart 2019 was ik op TV te zien bij BinnensteBuiten.
Klik op youtube icoontje om het te bekijken.

Filed under: Uncategorized