Category: Uncategorized

Filed under: Uncategorized

Systemisch Mensenwerk

Systemisch Mensenwerk is een instituut voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij werken met mensen vanuit de inzichten van de systemische familie- en organisatiedynamieken. Ons hart en onze bezieling ligt bij het begeleiden, inspireren en opleiden van mensen, die hun kwaliteiten en talenten optimaal willen leren inzetten en alle beschikbare potentie willen vrijmaken. Zowel in hun persoonlijk als hun professionele leven.

Wij bieden individuele coaching, relatietherapie, trajecten voor persoonlijke ontwikkeling en SKB/ WH/ NOBCO PE geaccrediteerde opleidingen voor professionele ontwikkeling. Voor meer informatie kijk je op onze website.

www.systemischmensenwerk.nl

Filed under: Uncategorized

Studio Meulenbeek

‘Creeren is onze passie, we laten graag nieuwe ideeen tot bloei komen.’
Studio Meulenbeek, een creatief en eigenwijs stel met een gedeelde liefde voor eten. Joost Opdenoordt is chef-kok en heeft op Michelin sterren niveau gekookt. Daarnaast is hij een grote fan van wildplukken en fermenteren. Marissa Meulenbeek, product ontwerper en fotograaf, heeft als lievelingskleur het licht en is perfectionistisch op een positieve manier.

We werken graag samen aan het stylen en fotograferen van food als vrij werk en in opdracht. Daarnaast zijn er te veel ideeen die we hebben, welke we vorm willen gaan geven. In Proeflokalen is een fotostudio en daarnaast vooral een ruimte om te creeren.

www.studiomeulenbeek.com

Filed under: Uncategorized

Vloeibaar

Vloeibaar is een collectief voor kunstzinnige multimedia projecten. Wij gaan samen uitdagende projecten aan en vieren met elkaar de succesmomenten. Wij geloven dat creativiteit en innovatie het best uit de verf komen in groepsverband. Door goed naar elkaar te luisteren bouwen we verder op elkaars ideeen en inspireren we elkaar om tot nieuwe inzichten te komen.
Binnen het collectief ligt de focus op het werken met moderne technieken en we focussen op de disciplines muziek producten, film, fotografie, illustreren en ontwerpen.
Vanuit verschillende kwaliteiten leren we elkaar diverse vaardigheden en technieken. Op een professionele manier werken we samen aan verschillende projecten. Voor meer informatie: www.vloeibaar.co

Filed under: Uncategorized

Glas Atelier Remery

Karin Kaijen van Glas Atelier Remery maakt schalen, sieraden en oven gevormd glas in Proeflokalen en doet hier voorbereidingen voor glasblazen. Zowel in opdracht als eigen ontwerp.

Filed under: Uncategorized

Vegan Caes

Carla Wessels is mijn naam en in 2016 ging ik veganistisch leven en ik miste de kaas. De opties in de winkel vond ik niet geweldig. Ik ben zelf gaan experimenteren en ik ontdekte dat ik het geweldig leuk vond om kaas te maken en de mensen om me heen waren heel enthousiast.
In september 2017 heb ik me ingeschreven in de kamer van koophandel en heb ik mijn eigen caeserij. Sinds september 2018 heb ik een geweldige ruimte bij Proeflokalen waar nog meer ruimte is voor experimenteren zodat ik nog veel meer lekkere kaas alternatieven kan aanbieden.
– Ik werk uitsluitend met biologische top ingredienten
– Afval en verspilling probeer ik zoveel mogelijk te voorkomen.
– Ambachtelijk werken is mijn passie.

Ben je nieuwsgierig? Kom gerust binnen op inloopdagen bij Proeflokalen of maak een afspraak. Ik vind het altijd fijn om mensen kennis te laten maken met producten.
13 maart 2019 was ik op TV te zien bij BinnensteBuiten.
Klik op youtube icoontje om het te bekijken.

Filed under: Uncategorized

Helibel

HelibelCoaching is gespecialiseerd in het begeleiden van Pubers. Pubers die vastgelopen zijn, het thuis moeilijk hebben, uit contact zijn met hun ouders en/of hun omgeving, niet lekker in hun vel zitten en geen vertrouwen meer hebben in zichzelf.
Mijn Naam is Tineke Nieuwenhuis en ik help deze pubers, en hun ouders, om weer in contact te komen met zichzelf en hun omgeving. Ik help ze in het vinden van evenwicht, in waar ze goed in zijn en waar ze blij van worden en ook in het terugvinden van hun zelfvertrouwen!
Nieuwsgierig geworden? Op mijn website kun je veel meer informatie vinden. Natuurlijk kun je me ook even mailen of bellen om uit te vinden of ik jou coach ben! 06-28723073
https://helibelcoaching.nl/
info@helibelcoaching.nl

Filed under: Uncategorized

Liselot Wessel

Springboon staat voor groeikracht van binnenuit. Springboon helpt kinderen en hun ouders levensvaardigheden ontwikkelen. Zodat ze samen sterk staan in een veeleisende en dynamische wereld. Kennis en intuitie gaan hand in hand vanuit kinderkarakterologie en natuurcoaching.
MuziYoga is een onderdeel van Springboon.

Filed under: Uncategorized

Copy en Co

Mijn naam is Anouk Plantinga. Ik diep het goud in jouw ondernemersverhaal op en samen geven we daar handen en voeten aan. We creeren een ijzersterk en uniek verhaal, het fundament van jouw bedrijf, waarop je bij al je communicatie terug kunt vallen. Ik help je ook om je (web)teksten te verbeteren, meer eigen en sprankelend te maken(en foutloos). In mijn bloginspiratie workshop leer je hoe je makkelijk die tekst(en) kunt schrijven, met SoulCollage verbeeld je dat wat in je leeft.

www.copyenco.nl

Filed under: Uncategorized

Joert Bink

Genaamd als Joert Bink ga ik aan het werk met hout in mijn nieuwe werkplaats die ik samen deel met Joni Kerkhof.
Ik ga me de komende tijd richten op het maken van meubels, bewerken van hout, experimenteren met nieuwe materialen, ontwerp, kunst en andere projecten. Kwaliteit vind ik erg belangrijk maar ook creativiteit. Deze twee elementen wil ik samen brengen en uitwerken in lokaal 25.
Telefoon 06 813 91565 en email joertbink@gmail.com

https://joertbink.nl/

Filed under: Uncategorized

Caresse Zutphen

Jacques Caron helpt veranderen en ontwikkelen via therapie en persoonlijke en spirituele groei.
Caresse biedt hypnotherapie, psychosociale therapie en NLP, tantra massage of rebalancing ontspanningsmassage om je obstakels weg te nemen zodat je meer jezelf kunt zijn en vol kunt leven.

Filed under: Uncategorized

Het Dagelijks Bestaan

Het Dagelijks Bestaan positioneert zich op het snijvlak van jeugdhulpverlening, sociale activering, onderwijs en arbeid. Het Dagelijks Bestaan stelt zich ten doel om jongeren tussen 14 en 27 jaar een kleinschalig leer- en ontwikkeltraject te bieden en hen te begeleiden op weg terug naar onderwijs en/of werk en/of langdurige hulpverlening.